Fiiliksiä

10 x outoa/yllättävää tapaani

elokuu 8, 2018

 

Kaikilla meillä on omat outoutemme, hassut piirteemme & nolot tapamme – tässä pieni joukko omiani: 

1) Pidän aina vesilasia yöpöydällä. Vaikken olisikaan janoinen yöllä on tuon lasin oltava pöydällä mennessäni nukkumaan – muuten ei uni tule.

2) Selostan välillä itselleni tekemisiäni ääneen, joskus englanniksi. Etenkin kokatessani. (Do not ask me why.)

3) Olen lapsesta asti innostunut (välillä vähän liikaakin) uusista asioista. Ja tuo innostus välillä kuolee yhtä nopeasti kuin se luokseni saapuikin – tästä esimerkkinä mm. lapsuuden/nuoruuden ristipistoharrastus (kesti sen aikaa kun tarvikkeet ostettiin), neulomisinto (kesti ehkä viikon) sekä rullaluistelu (homma kaatui kirjaimellisesti siihen, etten oikein hallinnut jarruttamista).

4) Haluaisin oppia monia astetta eksoottisempia kieliä kuten japania, tanskaa ja kiinaa.

5) Tarkastan hellannappien off-tilan neuroottisen monta kertaa ennen uloslähtöä. Ja silti saatan vielä palata sisälle niitä tarkastelemaan.

6) Katselin hiljattain eräänä iltana Napakymppiä ja mummomaisesti kauhistelin uuden Napakympin tapaa laittaa juuri tavanneet parit pussaamaan parivalinnan kunniaksi. Tätä arvostellessani paikalla ollut äitini muistutti, että itse menin naimisiin tuntemattoman kanssa tv:ssä. Good point.

7) En juurikaan juo alkoholia, mutta ajatus kauniista, nojatuolilla varustetusta lukunurkasta jota koristaa pieni viskipöytä kauniine juomalaseineen on aina ollut mielestäni oudon ihana. (Oikeastihan melkein oksennan jo pelkästä viskin hajusta.)

8) Rakastin lapsena intohimoisesti mannapuuroa. Niin intohimoisesti, etten välillä suostunut syömään mitään muuta. (ja mannapuurossa piti aina olla voisilmä – hillot ja muut ovat edelleenkin mielestäni ehdoton no-no)

9) Olen ikuinen terveysintoilija, mutta silti irtokarkeilla on erityinen paikka sydämessäni. Ja Hesen kasvistortillalla!

10) Tuttujeni sekä lähipiirini nähdessäni itseni Ensitreffit Alttarilla -sarjassa oli suurimman osan kommentti samantyylinen: ”Miten sä onnistut vaikuttamaan tossa noin hallitulta kun oot oikeasti ihan erilainen?” (epäilen heidän viitanneen tv:ssä normaalia hillitympään ja vähemmän höpöttelevään olemukseeni – josta kiitos sarjan editointitiimille!)

Ja nyt:

Kuka uskaltaa paljastaa alle pari omaa outouttaan…? 🙂

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Merimiehen vaimo elokuu 9, 2018 at 12:55 pm

    Mannapuuro on ihanaa, söin sitä lapsena innokkaasti 🙂

    • Reply Viola elokuu 15, 2018 at 6:42 am

      Se ON ihanaa! 😀 <3

    Leave a Reply