Fiiliksiä

Hullu maailma

lokakuu 2, 2017

Monet kevyemmät postausaiheet olivat suunnitteilla tähän päivään blogisisällöksi.

Maailman hulluus kuitenkin ahdistaa tänään sen verran, että on pakko hengittää hetki ja yrittää ymmärtää.

Espanja, Las Vegas, Marseille.

Silmittömän julmia asioita tulvii silmien eteen sosiaalisen median videoklippien muodossa ja tuntuu kuin haluaisin vain kutistua jonnekin kauas, pikkuiseen nurkkaan, kauas ulkomaailmasta.

Jonnekin mihin voisi kadota joksikin aikaa, kuin Muumit talviunilleen, ja palata takaisin maailman pariin päivänä, jolloin kaikki olisi vähän paremmin.

Vetäytyminen ja katoaminen eivät kuitenkaan ole ratkaisuja. On vain uskottava niihin asioihin kuin aina ennenkin; ihmisiin ja hyvyyteen.

On uskottava, vaikkei siltä tuntuisi juuri tänään.

 

 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Hekelä lokakuu 4, 2017 at 9:15 am

  Ihminen ja hyvyys ei vaan oikein sovi samaan lauseeseen. Ihminen on langennut paholaisen kuvaan, vaikka Jumala alunperin loi ihmisen omaksi kuvakseen. Siksi kaikki hyvyys mitä ihmisessä on, tulee Jumalasta, kun taas pahuus, jota maailmassa on, tulee paholaisesta.

  Kun ihminen tuntee itsensä oikein, huomaa, että eihän ihmisessä ole itsessään mitään hyvää. Siksi pitää uskoa itsensä Jumalan haltuun, jolta kaikki hyvyys tulee.

  Tämä voi kuulostaa ihmeelliseltä, mutta minua on tämä ymmärrys auttanut ymmärtämään, miksi maailma on pahuutta täynnä. Ihmiselle on annettu vapaa tahto, voi kuunnella Jumalaa tai paholaista. Ongelma vain on siinä, että ihmisen on usein hankala tunnistaa kumpi niistä vaikuttaa tietyn ajatuksen.

  Tässä hieman omia ajatuksia liittyen aiheeseen.

  Hyvää viikon keskimmäistä! 🙂

  • Reply Viola lokakuu 4, 2017 at 10:46 am

   Kiitos ajatuksistasi!

   Itse kuitenkin näen asian omien maailmankatsomuksieni kautta ja liitän kyllä itsepäisen toiveikkaasti ihmisen ja hyvyyden yhteen. 🙂

 • Reply Eeva lokakuu 5, 2017 at 2:50 pm

  Hei Viola!
  Sä oot valloittava persoona,tää kuva tuli mulle tv formaatin kautta.Olen lukenut sun blogia aina joskus.
  Seuraan kans maailman menoa aika tiivisti kun eläkkeellä on aikaa.
  Järkyttää tää pahuus mikä tuntuu tulevan vain lähemmäs myös kotisuomea.Mun ajatus näistä tapahtumista on et ne liittyy melkein aina valtaan ja uskontoihin.Mä ihmettelen monta kertaa että miks niinsanotut uskosta huutajat on pahimpia kriisien aiheuttajia.
  Uskon kuitenkin edelleen että hyvyys ja keskinäinen kommunikointi voittaa.
  Kaikkea hyvää sulle ja sun perheelle.

 • Leave a Reply