Fiiliksiä Reissut

Next stop: Etelä-Ranska!

maaliskuu 25, 2018

 

 

Etelä-Ranska. Aurinko. Leipomon tuoreet, päältä rapsakat ja sisältä unelmaisen pehmeät patongit. Aamukahvi lämmössä. Mekko päällä ja arskat silmillä. Rantahiekkaa varpaissa ja tuoreita aprikooseja eväskassissa.

Voisiko jo olla toukokuu?

Toukokuussa nimittäin otan perheen kanssa suunnaksi Etelä-Ranskan ja siellä Nizzaa ympäröivän seudun pikkukaupungit, ehkä myös Monacon.

Pitkittynyt talvi ja kaikenlaiset arjen haasteet ovat aiheuttaneet sen, etten mitenkään malttaisi odottaa sitä hetkeä kun saan taas hengittää tuttujen seutujen lämpöisen lempeää ilmaa keuhkoihini ja sanoa au revoir pyykkivuorille, to do-lappusille ja kalenterimerkinnöille.

Lentomatkat vähän alle kaksveen kanssa eivät nekään saa Ranska-fiilistelystäni pilviin kohonnutta mieltäni alas: bring it on, sanon vaan! (Tosin pakkaan toki laukkuun Netflix-piirretyillä täytetyn tabletin sekä vuoren välipaloja.)

Mutta nyt – ennen toukokuuta – voisiko se kevät jo pikkuhiljaa saapua? Pretty please?

Ihanaa sunnuntaita kaikille!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Jessica maaliskuu 26, 2018 at 2:48 pm

  Oi vitsit! Oon kade! Olis kiva kans päästä reissuun. Itse suuntaisin Saksaan isoäitini luokse<3 Jotenki on viime aikoina tuntunut, että irtiotto normista elämästä vois tehdä ihan hyvää ja selkeyttää ajatuksia. Ootko sä kokenu, että reissaaminen selkeyttää ajatuksia? Vai tekeekö se päinvastoin? Itellä reissailuista niin vähän kokemusta.

  Täällä myös innokas kevään odottaja! Viime vuoden suuret kamppailut elämässä, tän vuoden monet monet pohdituttavat asiat elämässä ja itsessäni sekä viimisen parin viikon sairastelut on kyllä vieneet voimia, joten kevät ja aurinko tekee ihmeitä! Siispä tervetuloa Suomeen kevät!<3

  • Reply Viola maaliskuu 28, 2018 at 7:17 am

   Itse koen, että reissaamisen ahaa-elämykset saapuvat mieleen usein vähän itse reissun jälkeen. Eli vastaus on ehdottomasti kyllä. 🙂

   ja KYLLÄ, welcome springtime!

 • Reply Kalevi Hautaniemi maaliskuu 27, 2018 at 6:24 pm

  Pienen lapsen kanssa on helpompi matkustaa kuin luulet. Kunhan sulla on mukana pari vaatekertaa ja jotain värikästä kuvamateriaalia. niin pärjäät hyvin tuollaisen lyhyen lennon ajajn. Meidän poikamme oli myös parivuotias kun veimme hänet Atlantin yli. Meillä oli cabiinissa nuo mainitsemani tarvikkeet ja hyvin pärjäsimme. Siihen aikaan (80 luku) oli lentoyhtiölläkin lapsille tarkoitettua materiaalia. Tiedä sitten miten on nyt. Poika on jo yli kolmekymppinen eikä kuulemma ole enää tarvinnut sarjakuviakaan enää. Hyvää matkaa joka tapauksessa.

  • Reply Viola maaliskuu 28, 2018 at 7:18 am

   Hehe no toivotaan näin! Ollaan kyllä jo reissattu useammat kerrat lentäen lapsen kanssa ettei sinänsä uutta – mutta nykyään vauhtia ”vähän” aiempaa enemmän… 😀

  Leave a Reply