Elämä Fiiliksiä

Suuret unelmat – ja niiden ainaiset kriitikot

lokakuu 23, 2018

Yrittäjyys on saanut välillä miettimään sitä, miten helposti muu maailma ja ympäröivät ihmiset saattavat arvostella ihmistä, joka tekee jotain joka on jollain tavalla erilaista, tavoittelee ”liian” suuria unelmia tai haaveilee jostain sellaisesta, joka syystä tai toisesta tuntuu arvostelijoista uhkaavalta.

Näihin tilanteisiin sopii yllä oleva lause mahtavasti.

Sillä jos jotain olen oppinut niin se on tämä: rohkeita elämänvalintoja arvostelevat ihmiset ovat harvoin niitä, jotka tekevät omassa elämässään asioita jotka poikkeavat ns. turvallisesti elämän kaaresta.

On tietysti täysin luonnollista ja hyväksyttävää, että meillä kaikilla on erilaisia unelmia – eikä niiden ”suuruutta” ole mitään järkeä vertailla.

Mutta jos sinulla on jokin unelma, joka tuntuu hullulta niin usko pois: se kannattaa jakaa ihmisten kanssa, joita ihailet ja jotka tekevät elämässään asioita, joita itsekin toivoisit tekeväsi. (Sen sijaan, että kertoisit haaveestasi ihmiselle, jonka tiedät jo etukäteen olevan erittäin epäilevä kaiken uuden/yllättävän/erilaisen suhteen.)

Unelma voi muuttua matkan varrella, mutta parhaan pohjan sen toteutumiselle rakennat kun jaat sen oikeiden tyyppien kanssa. Niiden, jotka uskaltavat kokeilla, mokata, testata ja haaveilla – suurten unelmiensa tähden.

 

-V

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply