HETKET JA FIILIKSET Hyvinvointi

Aihe, joka ei jätä kylmäksi.

tammikuu 26, 2016

Mahtavaa, miten paljon palautetta edelliseen postaukseen annoittekaan! Kiitos siitä kaikille. <3 Kippistän teille kunnon smoothiella!

smoothie

Tuohon raskauden ajan ruokailuja pohtineeseen postaukseeni liittyen haluaisin vielä paria pointtia täsmentää… Eli. En siis kirjoituksessani omasta mielestäni kehottanut olemaan noudattamatta virallisia suosituksia siitä, mitä ei raskauden aikana kannata syödä tai juoda. Pointtini oli siinä, että mikäli tietoa aiheesta kaipaa, niin esimerkiksi netin äitiyspalstat eivät ole aivan paras paikka siihen, omasta mielestäni. Niissä nimittäin liikkuu aika lailla ihan omaa tietoa, joka ei ainakaan omien tietojeni mukaan ole täysin samaa kuin virallisissa neuvoloiden suosituksissa.

Kannatan ehdottomasti neuvoloiden ohjeisiin perehtymistä. Tämän lisäksi suosittelen raskausajasta nauttimista ja stressin välttämistä. Siinäpä se – eli ne tärkeimmät pointtini, ehkäpä tämä selkiytti vielä aiempaa kirjoitustani! 🙂 Mutta hienoa nähdä, että postauksen aihe ei ainakaan jättänyt ketään kylmäksi – ja näinhän se taitaa usein olla kun raskauteen liittyen asioita käsitellään; naisen elämän kreisein ja upein aika on niin täynnä toiveita, pelkoja sekä haaveita tulevaan liittyen, että siihen on vaikea suhtautua kovinkaan neutraalisti. Eikä pidäkään! Koko raskausaika on yhtä tunnelatausta ja varmasti syystä; maaliviivalla kun odottaa elämän ihmeellisin ja suurin muutos.

 

Viola

PS. Oli aivan ihana kuulla, että teitä on siellä niin monta odottavaa, tulevaa äitiä lukemassa blogia! Onnea kaikki tulevat mamat! Vinkkailkaa postausaihetoiveista jos sellaisia löytyy 🙂

 

 Pssst! Seuraa VIOLAN-menoa helposti Instagramin, Facebookin ja Bloglovinin kautta.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply NO mut tammikuu 30, 2016 at 12:51 pm

    Heissan!
    Pitkästä aikaa kommentoin.
    Olen tismalleen samaa mieltä noista ruokajutuista. Toki on hyvä tietää asioista, mutta ylihysteeriseksi en ajatellut itse ryhtyä. En esimerkiksi kysy onko samalla leikkuulaudalla käynyt homejuusto. Kukin tavallaan, toiset kokevat hyvää äitiyttä noudattamalla aina neuvolan ohjeita kirjaimellisesti. Itse suhtaudun usein kriittisesti ja tarkastellen asioita, ei neuvolakaan mikään kaikkitietävä lähde ole. Tosin toki jos nyt pysytään vain ihan raskausajan ohjeissa, en niitä lähde kiistämään. Me saatiin lapsen ruokintaan liittyen hyvin outoa ohjetta.

    Oikein ihanaa odotusta! Stressitöntä!

  • Leave a Reply