HETKET JA FIILIKSET Yleinen

Kolmenkympin tuolla puolen

joulukuu 27, 2016

viola1

Tänään se tapahtuu – täytän kolmekymmentä vuotta!  Juhlapäivän kunniaksi ajattelin tarjoilla teille sekalaisia ajatuksiani kuluneista vuosista sekä (kyseenalaisia) elämänviisauksiani.

Here we go pupuset!

  • Lapsuuteni rakkaimmat muistot ovat tehty kesästä ja hiekkaisista varpaista, äidin leipomista sämpylöistä, mehuhetkistä pihamajassa, serkkujeni kanssa hölmöilystä, tarrojen keräilystä ja askartelusta, Barbeista ja lautapeleistä, automatkoista läpi Euroopan, nauruhepuleista ja ravintolaleikeistä, vaarin makaroonilaatikosta ja hetkistä mummolan parvekkeella. Kiitos lapsuus, olit aivan ihana ja paras!
  • Nuoruudessani elin osin pumpulissa ja sitten taas toisaalta kohtasin tuonastisen elämäni vaikeimmat asiat. Elämän eteeni heittämistä haasteista opin muun muassa sen, että olen vahvempi kuin ikinä olisinkaan uskonut.
  • Työelämään kunnolla astuttuani sain tehdä monenlaisia duuneja, tavata todella erilaisia ihmisiä ja oppia itsestäni aivan uusia puolia. Sanoisinkin kaikille nuorille, että erilaisten töiden tekeminen on ehkä paras juttu jota voi tehdä. Tai no ei nyt ihan paras (esim rakastuminen on kyllä vielä kivempaa), mutta erittäin suositeltava silti.
  • Lähdin aikanaan Jenkkeihin vähäksi aikaa asumaan ihan vain, koska se tuntui oikealta päätökseltä. Jätin työt, kämpän ja tutut kuviot ja suuntasin asumaan Colorado Springsin kaupunkiin, peurojen ja Walmartien keskelle. Tuosta ajasta käteen jäi muun muassa rakkaus joogaan, vahvistunut innostus terveelliseen kokkailuun sekä fiilis siitä, että elämä kantaa.
  • Opiskeluajoista sain lisää uskoa siihen, että asioita voi tehdä omalla tavalla eikä paras tie ole aina se suorin.
  • Avioliitto ja äidiksi tuleminen ovat tietysti ihan oma luku sinänsä. Niistä voisi kirjoittaa vaikka kuinka paljon, mutta juuri nyt sanon vain tämän: elämää ei voi ikinä täysin ennustaa. Onneksi. Ja rakkautta – sitä on turha ylittää hallita, muokata toivomaansa muottiin tai nyrkkeillä pois näköpiiristä. Siellä se aina on, kaikkialla ja kaikessa. Onneksi.

 

Pus!

-V

 

Pssst! Seuraa VIOLAN-menoa helposti Instagramin, Facebookin ja Bloglovinin kautta.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply