HETKET JA FIILIKSET Reissut

Kupillinen espressoa & kevyempi mieli

marraskuu 29, 2015

churros

Barcelona, olen jo nyt myyty. Mahtavat ostoskadut sekä pienet kujat pikku putiikkeineen, vehreät aukiot ja valtavat puistot, espresson ja churrojen tuoksuiset ihanat kahvilat, meri ja vuoret, aurinko marraskuussa… Ahhh – ei lisättävää.

Ja Barcelonan ihmiset: teitä vähän kadehdin.

On nimittäin todella virkistävää nähdä se, että näin isossa kaupungissa ihmiset osaavat olla lungisti, istua kahviloissa ja nauttia hetkistä. Suurkaupungin vilskeestä huolimatta joka puolella näkyy ihmisiä puistoissa ja kahvilat täyttyvät heistä, jotka viivähtävät kahvikupposen ja päivän lehden ääreen.

Eli kunhan pääsen kotiin aion ottaa uudeksi tavakseni ajoittaisen espressohetken, aina silloin kun se tyhmä kiire-fiilis uhkaa puskea päälle. Päätän tästä eteenpäin sanoa sille tunteelle ”no, gracias” – ja sitten otan esiin kaapin perälle unohtuneen espressopannun. Keitän kupin vahvaa kahvia, istun alas ja mietin Barcelonaa. Ja jos fiilis uhkaa vieläkin kääntyä stressaantuneen puolelle, otan esiin vielä vahvemman aseen ja nautin kahvini kanssa jonkun ihanan pikkumakean – koska miksipä ei, porque no?

<3: Viola

Pssst! Seuraa VIOLAN-menoa helposti Instagramin, Facebookin ja Bloglovinin kautta.

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply JonnaRiikka marraskuu 29, 2015 at 10:15 am

    Ah, ihana! Just noin 🙂 Hyvää Barcelonaa. On se vaan ihana paikka <3

  • Reply Liina_ marraskuu 29, 2015 at 5:54 pm

    Asuin alkuvuodesta 5 kuukautta Barcelonassa, ja voi että kun on ikävä <3 aivan ihana paikka! (Vaikka tuossa ajassa ehti jo alkaa ärsyttää tietyt piirteet kaupungissa: valtava turismi, kodittomat, bilettäjät, töykeät asiakaspalvelijat… mutta ikävä on silti!)

  • Leave a Reply