HETKET JA FIILIKSET Reissut

Tallinn in my mind

toukokuu 10, 2016

tallinn3tallinn2

Eilen vietin täydellisen kesäpäivän Tallinnassa, kera maailman parhaan äiskäni. Miten ihana onkaan viettää päivä ilman mitään sen suurempaa agendaa – tavoitteena kun oli yksinkertaisesti auringosta ja reissufiiliksistä nauttiminen.

tallinn1

Tallinnassa kävimme tällä kertaa katsastamassa vanhan kaupungin ja muiden tuttujen kulmien sijaan Kalamaja-kortteliston, jossa piipahtamista suosittelenkin nyt lämpimästi kaikille! Urbaania pop-up kulttuuria sekoitettuna puutaloihin ja niiden henkimään idylliseen charmikkuuteen, sopivalla särmällä varustettuna. Siinä Kalamaja in a nutshell.

Kalamajan lisäksi ehdittiin vielä tutulle Rotermannin alueelle pariin kauppaan käymään. Mukaan ei tosin tarttunut lainkaan (no okei – yhtä bebe-asiaa lukuun ottamatta) uusia vaatteita tai muita löydöksiä, sillä sekä meikäläiseen että mamaani on iskenyt entistä vahvemmin turhan tavaran karsimisen into Marie Kondon opusten myötä.

tallinn5

tallinn4

Näin ollen päättömän shoppailun tai paatilla kaljoittelun sijaan meidän tyttöjen Viro-reissu oli aurinkoa, nauruhepuleita, valokuvaamista sekä täydellisiä kahvilahetkiä täynnä.

Kiitos Kalamaja & Tallinna – we will be back!

-V

 Pssst! Seuraa VIOLAN-menoa helposti Instagramin, Facebookin ja Bloglovinin kautta.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Mama toukokuu 10, 2016 at 4:05 pm

  Kyllä tuo Patarein vankilamiljöö ( kuva 3 )on karmiva ja outoudessaan kuvauksellinen. Hurjaa että viimeinen vanki lähti vasta 2002! Ensi kerralla pitää mennä opastetulle kierrokselle. Ja sinne takapihan kahvilaan.

  • Reply Viola toukokuu 16, 2016 at 4:59 pm

   Jep todellakin – ensi kerralla kierros ja beach cafe!

 • Reply Leea toukokuu 12, 2016 at 9:39 am

  Ihana masu! 🙂

  • Reply Viola toukokuu 16, 2016 at 4:59 pm

   Maha kiittää! 😀

 • Reply Pin toukokuu 12, 2016 at 10:44 am

  Hei Viola! Kysymykseni tulee nyt hassuun kohtaan, mutta koska minulla ei ole instaa, laitan sen tähän: olen raskaana ja sushihimo on järkyttävä. Luin että merilevää ei saisi syödä (ellei jodipitoisuus ole tiedossa > en edes tiedä mikä olisi turvallinen määrä?), ei myöskään raakaa kalaa. Miten olet tämän ratkaissut? Kiitos jos jaksat selventää asiaa 🙂

  • Reply Viola toukokuu 16, 2016 at 4:58 pm

   Merilevä on juu kielletty – tai siis sitä suositellaan vältettäväksi (en tosin tiedä onko näin esim merilevän luvatussa maassa Japanissa – mutta toisaalta leviäkin erilaisia, ja ilmeisesti ainakin nämä meidän levät korkean jodipitoisuuden omaavia)

   Olen kerran raskauden aikana käynyt (vege)sushilla, jolloin pyysin sushini ilman levää – toimi hyvin muttei kuitenkaan tullut ihan sitä sushifiilistä, joten päätin vaan kitkutella sinne synnytykseen asti ilman lempiherkkuani (mutta silloin sitten lähteekin varmaan homma aivan käsistä :D).

  Leave a Reply