Hetkiä Koti Vinkit

Do it yourself -syksy

elokuu 29, 2018

 

 

No nyt on selkeästi syksy startannut, kun itsellä alkaa taas pää pörrätä kaikenlaisten DIY-projektien parissa jatkuvalla syötöllä.

Viikonloppuna leivoin korvapuusteja – joista tosin tuli vähän outoja, sillä jouduin jauhojen loputtua korvaamaan lopun jauhomäärän kaurajauhoilla. ”Pullakeksit” tekivät silti hyvin kauppansa!

Nyt leipomisideoideni lisäksi olen saanut päähäni maalata olohuoneemme seinälle taulun. Kyselinkin eilen Instan Stoorien puolella vinkkejä kivoista taulukaupoista, mutta päätin nyt sitten kuitenkin toteuttaa tauluvisioni itse. Lopputuloksestahan ei ole mitään takeita, mutta ainakin saan valita sävyt ja tyylin aivan itse. Olo on kuin ala-asteen kuvistunnilla kun sai luvan tehdä valkoiselle arkille ihan mitä vaan.

 

 

Nyt siis vaan pitäisi löytää jostain oikeasti suuri taulupohja (nettikaupoista löysin vain aika pieniä?) ja oikeanlaiset maalit. En siis tosiaan tiedä vielä lainkaan minkälaisilla maaleilla kaipaamani hieman rosoinen maalaustyyli pitäisi toteuttaa (akryyli?), mutta on jotenkin ihanaa suunnitella projektia joka on itselle aivan ”uutta maaperää”. Lapsena olin tosin varsinainen pieni taitelijatyllerö sillä piirsin aivan koko ajan ja ihan missä vain. Nykyään piirrän enää vain poikani käskystä – ja aina autoja.

Maalausideaani suunnitellessani mietinkin sitä, miten helposti sitä elämässä ajautuu ajelemaan niitä samoja uria edestakaisin, päivästä toiseen tuttuja asioita toistaen. Don’t get me wrong – lapsen myötä olen oppinut myös arvostamaan rutiineja ja tajunnut niissäkin piilevän tiettyä arjen kauneutta. Mutta silti: on se vaan ihanaa hypätä jonnekin uuteen välillä – vaikka juuri taulun maalaamisen muodossa – ja ottaa pieni tauko makaronien keittelystä, työmaileista ja iltasaduista.

Sillä kun sitä luo, fiilistelee ja uppoaa hetkeksi ihan omiin maailmoihinsa voi myös olla paljon parempi arjen sankari taas sitten seuraavassa hetkessä.

 

-Viola

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Merimiehen vaimo elokuu 30, 2018 at 1:43 pm

    Oi onnea ja menestystä tauluprojektin kanssa! Minäkin olen katsellut tauluja, mutta sen verran huonosti pensselit pysyy kädessä, että joudun tyytymään kauppojen tarjontaan. Mukavaa päivää 😊

    • Reply Viola syyskuu 2, 2018 at 7:45 pm

      Oi kiitos! Katsotaan nyt miten mulla käy pensselien kanssa, vielä ei tiedä lopputulosta… 😀

    Leave a Reply