Fiiliksiä Hetkiä

Ihanin lehtilöytö aikoihin

lokakuu 20, 2017

 

 

Olen aina ollut hulluna lehtiin. Ihan jo pelkästään kauniin lehden selailu ja sen tuoksu saa oloni mukavaksi.

Hyvä lehti on kuin lupaus hetkestä itselle; Tule, luonani saat olla rauhassa – ja ihan vaan nauttia.

Pitkään olen ollut jumiutunut aika lailla samojen naistenlehtiläpysköjen lukemiseen. Tutut lehdet ovat helppo valinta, kuin lämmin huopa johon kääriytyä näinä lokakuisina iltoina.

 

 

Onneksi kuitenkin eilen hamusin käsiini Prisman lehtihyllyiltä entuudestaan itselleni tuntemattoman In the moment -julkaisun. Ja ah, nyt taisi kyllä löytyä todellinen lehtimaailman helmi!

Vaikkakin lehti sisältää osin aika itsestäänselviä mindfulness-hokemia on kokonaisuus on niin kaunis ja mietitty, etten voi olla kuin tyytyväinen ostokseeni. Lisäksi fanitan lehtiä, jotka käyttävät kivoja kuvituksia (esim tuo ihana kansikuva!) osana lehtensä visuaalista maailmaa – se tuo koko homman ihan uudenlaiselle kauneuden tasolle.

 

Luetaan (hyviä!) lehtiä ja nautitaan elämästä – siinä siis tämän perjantain opetus!

Ihanaa viikonlopun alkua pupuset!

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Huihai lokakuu 20, 2017 at 2:20 pm

  Kuulehan Pupunen. 😄Mikään ei voita yhdistelmää kirja+suklaa+punaviini+villahuopa ja -sukat! No, ehkä pikkulasten äiti ei tähän ehdi, mutta ootappa, kun ikää karttuu. Se on niiiiin parasta. Oikeat kirjat eikä mitkään eejutut. Mutta olet siinä oikeassa että kaunis lehti on silmänruokaa ja parhaassa tapauksessa ideoita omaan kotiin/ajatuksiin. Mutta kirjat on ykkönen, best, kuten sanot vai onko se the best…😗, ei ole tuota kielikorvaa…- päätä 😂

  • Reply Viola lokakuu 22, 2017 at 11:47 am

   Oijoi, tuo yhdistelmä on aikamoisen kivan kuuloinen!

   Kirjoilla on toki myös oma paikkansa sydämessäni. <3 Lehdet ovat sitten toinen ihanuus, toisella tapaa kivoja. 🙂

   • Reply Huihai lokakuu 22, 2017 at 11:55 am

    Tuo Pupunen on jotenkin niin söötti sana.
    Sinähän olet Pupunen. Ja kun toivotat pupusille hyvää viikonloppua, mietin, olenko väärässä blogissa,. Nuori tyttö toivottaa pupusille ja minä olen jo vanhempi. Mutta tykkään lukea blogiasi, joten päätin olla tätiPupunen! 😂. Ja pitää olla selvillä nuorten aatoksista ja elämästä, tiedä mitä vielä oppii.😄

    • Reply Viola lokakuu 25, 2017 at 10:52 am

     Et ole!!! 🙂 Kaikenikäiset pupuset ovat tänne enemmän kuin tervetulleita! <3

  Leave a Reply