Hyvinvointi Joulu

Hyvien tekojen kalenteri: Luukku 4

joulukuu 4, 2015

Luukku 4: Joulukuisen pertsantain kunniaksi –

tee jotain ihanan turhaa ja hyödytöntä!

Itse tykkään katsella Youtubesta eri vloggaajien videoita, ja erityisesti What I ate-vlogeja – eli videoita joissa erilaiset tyypit ympäri maailman kertovat mitä syövät (ja tekevät siinä ohessa) päivän aikana. Nämä videot ovat jonkinlaista nollausta aivoilleni – ja samalla olen kyllä oikeasti myös imenyt niistä monenlaisia vinkkejä omiin ruokailuihin. Eli ei ihan täysin hyödytöntä! (näin perustelen hommaa itselleni)

Kuvankaappaus 2015-12-4 kello 21.47.13

Kuva: annasaccone.com

Erityisesti terveys- ja sporttisuuntautuneet vloggailijat omaavat nimittäin ihania ruokailutapoja, joista olen poiminut omille listoilleni mm. banaanipannukakut, avocadoleivät limellä ja tomaatilla, erilaisia smoothieita, raakaruoka-herkkuja, salaatti ”tacot” sekä monta muuta kivaa uutta tuttavuutta. Osa videoista osaa olla hieman tekopirtsakoita tai muuten vaan vähän hölmöjä, mutta sekään ei meikäläistä haittaa – sillä Youtube-tuijottelussani viihdyttävyys on se juttu, ei niinkään syvälliset filosofiat tai muut elämää suuremmat kuviot.

Alla muutama esimerkki What I ate-videoista:

 

Mitäs te tykkäätte tehdä kun fiilis on sellainen, että aivot kaipaavat nollausta ja haluatte vaan relata täysin, vailla sen suurempaa tarkoitusta? Kertokaas parhaat vinkkinne! 🙂

-Viola

Pssst! Seuraa VIOLAN-menoa helposti Instagramin, Facebookin ja Bloglovinin kautta.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Jessica joulukuu 4, 2015 at 11:04 pm

    He he… myönnän, mä en osaa relaa. Koulussa aherran ja kun tuun koulusta kotti ni ahertaminen jatkuu koko illan. Välillä syöminenki unohtuu. Sitte kello onki jo sen verran, että pitää mennä nukkumaan.

  • Leave a Reply