Kauneus

Ihonhoidon verkkovalmennus pelastaa väsyneen hipiän?

helmikuu 18, 2018

Päätin ottaa keväiseksi tavoitteekseni palauttaa iholleni siitä talven aikana hiljalleen hiipuneen hehkun. Kasvojen ihoni on jo pitkän aikaa ollut suhteellisen mutkaton hoidettava, mutta onhan hipiässä toki tiettyjä (suomalaisille ah-niin-tyypillisiä) haasteita: on pintakuivuutta sekä couperosa-taipumusta.

Viime ajat ovat rasittaneet ihoani ihan uudella tavalla: vähäiset yöunet, stressi ja muuttuvat tilanteet (muutto, yrityksen kiemurat ja muut) näkyvät kalpeilla kasvoillani väsymyksenä ja elottomuutena. Olenkin päättänyt, etten enää halua katsella nuupahtanutta peilikuvaani, eli nyt viimeistään on aika saada se ihon kadonnut hehku takaisin- god dammit! Ja tämä toiveeni ei siis liity paineisiin näyttää tietynlaiselta ulkomaailmalle, vaan omaan olooni ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Uskon vakaasti ravinnon voimaan ihonhoidossa, sillä oma ihoni reagoi herkästi esim. maitotuotteisiin sekä liialliseen sokerin puputukseen. Aionkin heitellä tuleviin smoothiesekoituksiini aiempaa enemmän viime kesänä kasvimaalta poimittua lehtikaalia ja pinaattia, sillä lehtivihreän supervoimiin uskon niin ihonhoidon kuin terveydenkin saralla.

Olen ottanut ihonhoidon suhteen myös ihan uudenlaisen jutun testiin: olen parhaillaan mukana Twistben järjestämässä ihonhoidon verkkovalmennuksessa. Koko juttuun kuuluu laajasti asiaa ihonhoitoon liittyen: valmennuksessa käydään läpi ihon biologian lisäksi mm. elämäntapojen vaikutusta ihon kuntoon sekä kosmetiikan raaka-aineiden maailmaa.  Valmennus on mukava paketti jo ihan siitäkin syystä, että sen tausta-ajatus ei ole myydä mitään tiettyä ihonhoitolinjaa tai brändiä. Arvostan myös sitä, että materiaali on pakattu erittäin selkeään muotoon ja lisäksi tarjolla on extra-materiaalia viikottain: nämä matskut voi sitten valinnaisesti käydä läpi, mikäli kiinnostusta ja aikaa löytyy.

 

 

Verkkovalmennuksen materiaalit saapuvat osallistujille maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin – ja ne voi käydä läpi ihan omaan tahtiin. Olen vasta kurssin ensimmäisellä viikolla, joten vielä en osaa omakohtaisia kokemuksia laajemmin teille jakaa – mutta aion raportoida fiiliksistä kurssin loppupuolelta – sekä kertoa mikäli ihossani on (toivottavasti!) tapahtunut positiivisia muutoksia. Erityisesti odotan osiota, jossa käsitellään kosmetiikkaa sillä luulen sen sisältävän paljon itselleni ihan uutta tietoa.

Oikeasti aika jännää nähdä mitä ihon kanssa kevään aikana tapahtuu… Ihmeitä, I hope! (hahaa)

 

Hehkuvaa ihoa odotellessa aion nyt kirmata pakkaspäivän aurinkoon koiran kanssa, eli metsälenkille vie tieni…

Ihanaa sunnuntaita kaikille!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply