Kauneus Luonnonkosmetiikka

Laventelipellot kylppärinkaapissa

kesäkuu 16, 2018

 

Oletko koskaan ollut autoreissulla Etelä-Ranskan maaseudulla ja työntänyt päätäsi hieman ulos auton ikkunasta jotta voisit  nautiskellen hengittää keuhkoihisi ilmassa hehkuvaa laventelipeltojen tuoksua?

Voin kertoa, että tuon kokemuksen voi luoda ympärilleen (varsinaista reissua edullisemmin) helposti – ja vieläpä oman kodin rauhassa.

Kora Organicsin Calming Lavender Mist on nimittäin kuin palanen Etelä-Ranskaa pullossa. Sen tuoksu on hyvin autenttinen eli suihke todellakin tuoksuu laventelilta ja sen suihkauttelu kasvoille katkaisee lempeästi arjen kiireen tunnun.

Välikommenttina sanottakoon tähän aiheeseen tavallaan liittyen se, että teen nykyään tietoisesti hyvin valikoidusti yhteistyökampanjoita sekä muita vastaavia blogiprojekteja, sillä itselleni on entistäkin tärkeämpää seistä kaiken sen takana, mitä täällä blogisivuilla teille esittelen. (Tämän Koran tuotteen sain testaukseen ihanasta Sugar Helsingistä ja sitä kautta ihastuinkin siihen sitten ikihyviksi.)

 

Joten näin ollen voin vannoa, että tämänkin tuotehehkutuksen takana on aito innostus sekä intohimo löytää luonnonkosmetiikan saralta uusia, toimivia tuotteita.

Ja Koran Lavender Mist tosiaankin on tällainen helmilöytö. Taidankin mennä tästä suihkauttamaan sitä kasvoilleni, kuvitella käteeni croissantin ja toiseen cappuccinon – ja ah, Etelä-Ranskassa ollaan taas!

 

Oh la la. 

 

 

 

*Tuote saatu 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply