Kauneus

Uudet hiukset, uusi nainen

toukokuu 28, 2018

 

Hiljattain kävin ihanan ystäväni Susannan kampaajantuolilla irrottautumassa arjesta – ja hankkimassa uudet hiukset.

Miksikö kerron teille tästä? No, siksi että hiusteni uudistamisella on oikeasti ollut lähes maaginen vaikutus omaan fiilikseeni. Olin nimittäin jo pidemmän aikaa surkutellut imetyksen ja lapsiarjen ohentamaa kuontaloani – ja kokenut ohentuneen tukkani jo aikamoiseksi riippakiveksi.

Niinpä olinkin e-rit-täin valmis muutokselle istuessani Suskin eteen tuona toukokuisena iltapäivänä. Sanoin että pätkäistä saa kunnolla ja toivoin myös mieluummin suurta muutosta kuin vain pientä viilausta. Niinpä sakset saivat luvan suhista ja pian Suski jo napsaisikin hippireuhkastani esiin keveän polkkamallin.

Tämän jälkeen hiukset saivat ylleen uuden värin ja sen valmistuttua viilattiin leikkaus vielä huippuunsa.

Voin kertoa, että oloni keveni tuona päivänä aivan uskomattomalla tavalla. Leijailinkin kampaajalta kotiin sellainen hullunvirne naamalla, että sain varmasti sen ansiosta istuskella metromatkani ihan omalla penkillä.

 

 

Kuvissa näkyvät uudet hiukseni, jotka ovat – kuten koko meikäläinen – lomamoodissa. Näitä kuvia varten ei hiuksiani ole siis laiteltu tuntikausia saati viilailtu loputtomiin kuvakulmia (koska lapsi). Otokset otettiin erään ranskalaisen pikkukaupungin kujalla lempeässä auringonpaisteessa ja pienessä tuulenvireessä.

Mutta se vasta onkin ihan parasta uudessa lookissani, ettei hiuksia tarvitse laitella tuhottomasti. Susannan osaava kädenjälki näkyy nimittäin siinä, että hiukseni tuntuvat olevan helpommin hoidettavat ja kauniimmat kuin aikoihin. Aamuisin voin joko antaa niiden kuivua itsestään ja laittaa vain hieman suolasuihketta niihin ennen ulos lähtöä – tai sitten voin laitella niitä muutaman minuutin hiusraudalla ja kiinnittää lookin rennosti vahan tai viimeistelysuihkeen avulla. Either way, tämä tukka on i-ha-na sillä se on samalla rento ja skarppi. Saan siitä myös helposti mahtavan kiharapilven tai sitten aivan sliipatun bisneslookin.

 

 

Niin se vain on, että uusi tukka on jokseenkin maaginen asia. Sen myötä askel kevenee, fiilis nousee ja hymy levenee.

Ja lisäksi: tunnen nyt jälleen olevani minä. Se on aika upea lopputulos yhdeltä kampaamokäynniltä.

 

PS.

Tsekkaa täältä…

– Susannan Healthy hair-blogijuttu omasta hiusmuutoksestani

-Susannan Instagram-tili (se on ihana!)

 

 

 

 

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Merimiehen vaimo toukokuu 28, 2018 at 11:38 am

    Ihanat hiukset, kiva väri ja sopii sinulle hyvin. Kirjoituksiasi on aina niin kiva lukea. Aurinkoista viikkoa teille 🙂

    • Reply Viola toukokuu 28, 2018 at 8:30 pm

      Kiitos! Ja niin ihana kuulla että kirjoitukset kolahtavat. Aurinkoista viikkoa ja kesää myös sinne! <3

    Leave a Reply