Hyvinvointi Kauneus

Uusi vahvempi minä (+ arvonta)

marraskuu 22, 2017

 

Kaupallinen yhteistyö: Bioteekki ja Suomen Blogimedia

 

Viimeiset pari vuotta ovat olleet omassa elämässäni melkoista myllerrystä. On ollut uutta työpaikkaa (ja sittemmin yrittäjyyttä), kodin vaihtoa ja lapsen syntymää. Tiivistettynä voisinkin kuvailla viimeisimpiä vuosia sanaparilla kunnon rumba. Mutta lisättäköön, että tämä elämänpolkuni rumbailu on ehdottomasti ollut hyvin onnellista tanssia. Voisikin sanoa, että nyt elämäni on hyvällä tavalla täydempää ja kokonaisempaa kuin koskaan aiemmin.

Yksi asia, johon suuret muutokset sekä lapsen tuoma uusi elämänrytmi ovat vaikuttaneet hieman vähemmän positiivisesti, on itsestäni huolehtiminen. Etenkin kiireisinä päivinä tuntuu helpoimmalta karsia sieltä päästä to do -listaa jossa majailevat omaan hyvinvointiin liittyvät asiat. Oman treenin ja kunnollisen lounaan pois jättäminen päivän työlistalta tuntuu usein  hässäkkähetkessä parhaalta ratkaisulta –  vaakakupin toisella puolella kun on oman yrityksen pyöritys sekä tietysti se tärkein: lapsesta huolehtiminen sekä hänen kanssaan oleminen.

Aivan viime viikkoina olen kuitenkin vähitellen alkanut tehdä pieniä muutoksia uudenlaiseen suuntaan. Suuntaan, jossa oma hyvinvointini ei olisi se asia joka jää taka-alalle, vähän joka käänteessä. Olen nimittäin herännyt ymmärtämään ihan käytännön kautta sen miksi oma terveys ja hyvinvointi ovat avaimia, no, aivan kaikkeen. Väsyneenä ja nuutuneena kaikki kun on vaan niin paljon raskaampaa – kuten jokainen meistä luonnollisesti tietää.

No mutta, mitäs ne pienet muutokset kohti hyvinvoivaa minua sitten ovat? No, yksi viime aikojeni hyvistä teoista itseäni kohtaan on ollut Super Biotiini -valmisteen päivittäinen popsiminen. Bioteekin Super Biotiinia on ollut erityisen kiinnostavaa testata juuri tässä elämänvaiheessa jossa niin ihoni kuin hiuksenikin ovat olleet erityisen kovilla.

 

 

Lapsen syntymän jälkeinen ajanjakso ja siihen liittyvä asiat (erityisesti hormonaaliset muutokset sekä imetys) ovat nimittäin selkeästi muuttaneet sekä ihoni että hiusteni kuntoa. Molempia – valitettavasti – huonompaan suuntaan. Etenkin hiukset ovat olleet lujilla; tukkaa lähti päästä tukuittain vauvavuoden aikana ja tuntuu, ettei tilanne ole vieläkään oikein tasaantunut.

Myös hipiä on oikutellut; iho on ollut sameampi kuin ennen ja epäpuhtauksia on ilmennyt aiempaa useammin. Toisin sanoen: olen todella kaivannut jotain apua tähän tilanteeseen.

Ja tässä kohtaa astuikin sitten Super Biotiini kehiin.

Olen nyt napsinut Super Biotiinia päivittäin pian kahden kuukauden ajan. Kynsissäni olen huomannut pientä vahvistumista; kynteni lohkeilevat ja liuskoittuvat aika helposti joten uusi suunta niiden kunnossa on ollut tosi kiva huomata. Suurin muutos on kuitenkin selkeästi ollut hiuksissa: koen, että ne ovat nyt aiempaa vahvemman tuntuiset ja niihin on tullut uutta eloa. On myös ollut tosi hauska kuulla kehuja hiusten kiillosta sekä siitä että ne ”näyttävät tosi hyväkuntoisilta”, etenkin kun takanapäin on tosiaan se hiuskato ja siihen liittynyt ahdistus.

 

 

Ihon suhteen en osaa vielä sanoa, onko muutoksia tapahtunut – mutta toisaalta Super Biotiinia neuvotaankin käytettäväksi vähintään kolmen kuukauden ajan jotta vaikutukset voi kunnolla nähdä.

Bioteekin Super Biotiini on muuten markkinoiden vahvin biotiinivalmiste, sisältäen 5500 μg biotiinia. Varsinaista biotiinin puutetta ei tunneta, mutta biotiinilisän nauttiminen on tutkitusti hiuksia, ihoa sekä kynsiä vahvistava tekijä. Toisin sanoen tuote on erinomainen kuuriluontoiseen käyttöön.

Olen itse tosi tarkka siitä minkälaisia vitamiineja ja ravintolisiä syön ja siksi perehdyinkin Super Biotiinin koostumukseen tarkasti, nähdäkseni mitä muuta valmisteessa on. Well, good news! Tämä tuote ei nimittäin sisällä mitään epäilyttäviä täyteaineita, vaan biotiinin lisäksi se sisältää ainoastaan yhtä ainetta; biotiinin hyväksikäytettävyyttä edistävää metioniinia. Biotiinipurnukan hinta ei myöskään päätä huimaa; kolmen kuukauden kuuri kustantaa n. 11-13 euroa, riippuen ostopaikasta (joita ovat luontaistuoteliikkeet ja tavaratalojen luontaistuoteosastot).

 

 

Ja lopuksi kivaan bonushommaan, eli arvontaan! Bioteekki antoi meikäläiselle arvottavaksi yhden Super-tuotepakkauksen, jonka avulla voi joku onnekas päästä itse testailemaan biotiinin tehoja. Mukaan arvontaan pääsee kommentoimalla tätä postausta. Arvon onnettaren suosikin 25.11. ja ilmoittelen sitten voittajasta sekä tämän postauksen kommenttiboksiin, että myös voittajalle henkilökohtaisesti s-postin kautta. 

Onnea arvontaan ihanat!

 

Ja nyt meikäläinen lähtee venyttelemään läppärityöskentelystä kireää kroppaa – ja sitten syömään vähän suklaata. Molemmat asiat kuuluvat uuteen hyvinvointisuunnitelmaani. Me like!

 

You Might Also Like

 • Maarit marraskuu 22, 2017 at 12:02 pm

  Eiks oo ihanaa kun löytää jonkun uuden hyvän tuotteen ja kaupanpäälle se näkyy ulospäin! Itse miettinyt kröhöm useaan otteeseen kyseistä tuotetta,mutta aina unohtunut/jäänyt..kyllä iho,kynnet ja hiukset huutaa biotiinia!!! Minun hiukset meni kahden raskauden ja imetyksen jälkeen ihan kiharaksi😳
  Muksaa viikkoa!

  • Viola marraskuu 22, 2017 at 12:16 pm

   No ON! Oi, mutta giggurat voi olla ihanat! 🙂 Ihanaa viikkoa sinnekin!

 • Riitta marraskuu 22, 2017 at 12:38 pm

  Ihana juttu jos olet saanut tuotteesta apua.
  Tarttis tuota kokeilla josko apua tulis näihin omiin hiuksiin.
  Voikohan biotiinia saada liikaa jos tuota syö ja monivitamiinia jossa on mukana biotiinia?
  No kaikkea tulee pähkäiltyä !
  Mukavaa joulun odotusta sinulle.

  • Viola marraskuu 22, 2017 at 1:02 pm

   Oikein hyvä pähkäily! Biotiini on vesiliukoista, ja tästä syystä yliannostus on todella harvinaista. Eli näin oman päättelyni mukaan epäilenpä ettei mitään ihmeitä käy vaikka biotiinia olisi myös monivitamiinissa. 🙂

 • Suvilii marraskuu 22, 2017 at 12:39 pm

  Toi on kyllä ihan mahtava tuote! Oon joskus kokeillut ja tulokset olo hyviä. Ehdottomasti siis mukana arvonnassa 🙂

 • Tiina marraskuu 22, 2017 at 12:45 pm

  Kaipaisin alkavan talven keskelle jotain piristystä ja uskon, että biotiinikuuri auttaisi tässä oikein hyvin! Olen aikaisemminkin syönyt biotiinia kuuriluontoisesti ja nyt hiukset ja kynnet ovat jälleen kipeästi sen tarpeessa. 🙂

 • Katri marraskuu 22, 2017 at 12:50 pm

  Hei Viola!
  Olisin todellakin super biotiinin tarpeessa juurikin lähes samaisista syistä kuin sinulla. Hiukset tuntuvat tällä hetkellä hampulta imetyksen ja vauvavuoden stressin vuoksi ja nyt kun pikkuhiljaa alkaa helpottaa niin olisi ihana panostaa jälleen itseensä vähän enemmän.
  Kiitos muuten kivasta blogista!

  • Viola marraskuu 22, 2017 at 1:00 pm

   Ihana kuulla että tykkäilet blogista! 🙂

 • Tiia marraskuu 22, 2017 at 1:08 pm

  Hei Viola! Olen miettinyt keinoa elvyttää myöskin tukoittain ohentunutta elotonta tukkaani.Vaikuttaa hyvältä tuotteelta.Koska samaistuminen intohimoosi luomukosmetiikkaa kohtaan,innostun varmasti kokeilemaan tätä tuotetta!

  • Viola marraskuu 22, 2017 at 1:12 pm

   Heissan Tiia! Joo, tämä tuote on kyllä tosi hyvän tuntuinen jo tässä vaiheessa kokeilua. 🙂

 • TIINA marraskuu 22, 2017 at 1:14 pm

  Tälle tuotteelle olisi tilausta!

 • Outi marraskuu 22, 2017 at 1:25 pm

  Mä oon yrittänyt löytää tuotteen, jolla vois ehkäistä sitä tulevaa hiuskatoa ja jota vois syödä vielä imettäessä. Onkohan tämä tuote sellainen?
  Kauhulla odotan et milloin hiukset alkaa irtoamaan, oon kuullut et usein lapsen ollessa 3kk näin tapahtuu…

  • Viola marraskuu 22, 2017 at 1:28 pm

   Mulla tais alkaa about silloin kun lapsi oli noin 5kk. En ihan muista, mutta aika lailla hiusta kyllä lähti! Itsellä tämä postauksen superpurnukka tosiaan auttanut tilanteeseen.

 • Lurre marraskuu 22, 2017 at 1:27 pm

  Täällä on juuri taas uusi imetystaival aloitettu, eli todellakin ois tarpeessa! Tässä iltana muutamana just mietiskelinkin, että millä kaikella sitä lähtis buustaamaan elimistöä, viimeks ainakin tietty aika synnytyksestä kun oli kulunut, niin aikamoisesti sitä tukkaa lähti. En haluu kaljuksi 😀

 • Minna marraskuu 22, 2017 at 1:29 pm

  Mukana arvonnassa! 🙂 On pitänyt jo kauan testata, mutta aina se jää.. Hiukset katkeilevat niin paljon, että tulisi varmasti tarpeeseen.

 • Suvi marraskuu 22, 2017 at 1:30 pm

  Voi tätä tuotetta olisi kiva kokeilla! 🙂

 • Jessica marraskuu 22, 2017 at 1:35 pm

  Oi vitsit! Toi vois olla niin hyvä mulle ku iho on aina huonossa kunnossa, hiukset tuntuu kärsivän, vaikka en suorista tai muutenkaan laittele mitään hiuksia kuivaavia tököttejä ja kynnetki on alkanu heikkenee. Toki mun ruokavaliossa on paljon muutettavaa, mut ehkä tosta se sitte lähtis se muutos liikkeelle 🙂 Ja sulla on kyllä ihan mielettömän upeet hiukset. RA-KAS-TAN!😍

  • Viola marraskuu 22, 2017 at 1:42 pm

   No voi kiitos! 😀

 • Hanna-Leena marraskuu 22, 2017 at 1:37 pm

  Kuulostaapa hyvältä tuotteelta! Kiva olisi päästä kokeilemaan. 😊 Mukavaa talven jatkoa sinulle!

  • Viola marraskuu 22, 2017 at 1:42 pm

   Samoin sinulle Hanna-Leena! 🙂

 • Henna marraskuu 22, 2017 at 1:42 pm

  Tää vois olla kaivattu lisä mun hiusten kasvatusoperastioon!

 • Sara marraskuu 22, 2017 at 1:45 pm

  Täytyy kyllä päästä kokeilemaan!! Omat luonnonkiharat hiukset todellakin kaipaisi buustausta!!

 • Ansku marraskuu 22, 2017 at 1:45 pm

  Pääsisipä kokeilemaan, vaikuttaa hyvältä!

 • Tiina-Kaisa marraskuu 22, 2017 at 2:57 pm

  Olis kyllä tarpeen. Hiukset on ihan kamalassa kunnossa.

 • Jutta marraskuu 22, 2017 at 3:21 pm

  Mulla myös hiusten kunnon parantaminen / epätoivoinen kasvattamisyritys meneillään. Oonkin käyttänyt myös parin kuukauden ajan priorin extra mutta muitakin valmisteita voisi kokeilla. 😊

 • Teija marraskuu 22, 2017 at 3:21 pm

  Biotiinista on kyllä ollut apua liuskoittuville kynsilleni. Noin vahvaa en ole vielä testaillut, joten mukaan.

 • Petra marraskuu 22, 2017 at 3:34 pm

  Mulla on oman Mainio marraskuu -projektini myötä alkanut myös hyvinvointiini panostaminen taas! Ja hyvältä tuntuu. Mutta tämä on testaamatta, joten ehdottomasti mukana arvonnassa!

  Ihanaa loppuviikkoa Viola!
  P.S. kivat kuvat ja ihana muki!

  Petra
  http://www.arkeenkatkettyaarre.blogspot.fi

  • Viola marraskuu 22, 2017 at 4:33 pm

   Oon seurannut sun mainioita marraskuisia juttuja, huippuidea!

 • Maria marraskuu 22, 2017 at 4:24 pm

  Mukana arvonnassa 🙂 olisi kiva kokeilla.

 • Päivi marraskuu 22, 2017 at 4:25 pm

  Myös minä kokeilen onneani. Jospa arpaonni sattuisi kohdalleni. Biotiini tulisi tuikitarpeeseen. 😊 Kiitos Viola valoisasta blogistasi.

  • Viola marraskuu 22, 2017 at 4:33 pm

   Kiitos ihanasta viestistä!😊

 • Suvi marraskuu 22, 2017 at 4:46 pm

  Mulla ainakin hiukset kaipais vahvistusta ja kynnet juurikin samalla tavalla liuskoittuu ja katkeilee. Näitä pitää kyllä alkaa testaamaan!

 • Laura marraskuu 22, 2017 at 5:08 pm

  Täälläkin hiukset kaipavat boostia, auttaisikohan tämä tuote?

 • tiiu marraskuu 22, 2017 at 5:14 pm

  Mukaan! Kyllä tulisikin tarpeeseen…

 • Lydiah marraskuu 22, 2017 at 5:52 pm

  Olisi kiva kokeilla josko auttaisi näihin ohuisiin hiuksiin ja kynsiin!

 • Oona marraskuu 22, 2017 at 6:24 pm

  Olisi mahtavaa päästä kokeilemaan! Nuorempi lapsista 1,5v ja tuntuu että edelleen lähtee tuputtain hiuksia aina suihkussa ja harjatessa, vaikka imetyksestäkin yli puoli vuotta. Eli niiiin mukana arvonnassa! 🙂

 • Pia marraskuu 22, 2017 at 6:44 pm

  Mulla ollut nyt käytössä Biotiini Extra (Apteq Vita) semmoset 3 kuukautta, enkä oikein huomaa mitään muutosta. No joo, ehkä kynnet, mutta ne kyllä ollut mulla aina vahvat.
  Onkohan tuossa Super Biotiinissä Sinkkiä mukana? Mä luulen, että se on yks tärkeä tekijä myös näissä tukka jutuissa. Mut olishan se ihanaa, et sais tukan vahvemmaksi, kiiltävämmäksi ja mueluusti myös paksummaksi 🙂

 • Anna marraskuu 22, 2017 at 7:00 pm

  peukku venyttelylle ja suklaalle 🙂 mukana arvonnassa!

 • Noora marraskuu 22, 2017 at 7:09 pm

  Kuulostaa varsin tutulta tuo hius- ja ihopulma. Olisi hienoa päästä kokeilemaan josko karvat pysyisi päässä ja iho ei näyttäisi niin kaameelta.

 • sikkuralla marraskuu 22, 2017 at 7:12 pm

  Olisipa kiva kokeilla tätä tuotetta. Ainakin kynnet tarvitsisivat vähän vahvistusta.

 • Timsu marraskuu 22, 2017 at 7:35 pm

  Mulla on kokemusta toisen valmistajan biotiinista ja kyllä peukutan senkin puolesta. Huomaan, että kynnet ovat vahvistuneet käytön aikana. Ehdottomasti seuraavaksi mulla menee testiin tämä super biotiini.

 • Xeveliina marraskuu 22, 2017 at 7:53 pm

  Täällä pikaista apua kaipaisivat sekä iho, hiukset että kynnet! Ja vähän minäkin! 😀

 • Suv1 marraskuu 22, 2017 at 8:03 pm

  On pitänyt tätä kokeilla, mutta vielä en ole saanut mahdollisuutta. Tekisi varmasti hyvää hiuksille ja kynsille 🙂

 • klaara marraskuu 22, 2017 at 9:38 pm

  Olen syönyt bioteeni n puolitoista kuukautta, mutta vielä en ole huomannut muutosta hiuksissa enkä muussakaan. Olen lukenut tästä superbiotiinista ja ajatellut, että sitä seuraavaksi kokeilen. Olisipa upeaa päästä kokeilemaan tätä.
  Mukavaa joulun odotusta!

 • Elise H. marraskuu 23, 2017 at 2:25 am

  Tulisi kyllä tarpeeseen onnettoman ohuille ja irtoileville hiuksilleni. Olen siis innolla mukana arvonnassa 🙂

 • Jo marraskuu 23, 2017 at 4:53 am

  Tämä voisi olla kokeilemisen arvoinen, sillä edelleen (yli seitsemän (!) vuotta synnytyksestä) hiuksia lähtee ihan tuhoton määrä.

 • maikki marraskuu 23, 2017 at 6:28 am

  Jes, mukana arvonnassa ehdottomasti 🙂

 • Salli marraskuu 23, 2017 at 8:46 am

  Moikka ja mukaan arvontaan.kyllä olisi kokeilla tuota tuotetta.kans hiukset lähtee välillä ja kiillottomat.

 • Sanna P marraskuu 23, 2017 at 9:04 am

  Tarpeeseen tulisi, joten mukana! 😀

 • Sakke marraskuu 23, 2017 at 10:27 am

  Oi tällaista mun tukka kaipaa! Imetystä takana 8kk ja mun ennen niin vahvat ja ihanat hiukset on mennyttä!

 • Tanja marraskuu 23, 2017 at 10:45 am

  Oi! Niin tuttua tuo hiustenlähtö ja naaman epäpuhtaudet. Olis kiva jos niihin jostakin oikeasti apua löytyisi. Nimittäin täälläkin yksi pienen miehen äiti joka on innokkaasti seurannut sun blogi matkaa alusta asti. 🙂

 • SannaMi marraskuu 23, 2017 at 11:37 am

  Tarpeeseen, eli mukana 🙂

 • Suski marraskuu 23, 2017 at 12:26 pm

  Tulisi kyllä niin tarpeeseen tämä 🙂 Mukana!

 • Nekku marraskuu 23, 2017 at 1:08 pm

  Tätä tuotetta on pitänyt jo pitkään kokeilla! Kummasti se aina ostosreissulla unohtuu vaippojen ollessa tärkeämpänä muistettavana!😁 Arvonnassa siis mukana.

 • Peppis marraskuu 23, 2017 at 1:34 pm

  Mukana arvonnassa! Hiukseni on aina olleet hentoiset mutta nytvstressipiikin jälkeen tukka on entisestään kuivempi, elottomampi ja alkanut katkeilemaan. 😩 jouduin leikkaamaan lyhyen tukkani suoerlyhyeksi ja nyt tavoite kasvattaa entiselleen. Maskit ja öljyt käytössä mutta tästä olisi varmasti paljon apua.

 • Mardy marraskuu 23, 2017 at 6:02 pm

  Kuulostaa lupaavalta, mukana siis arvonnassa.

 • Susanna marraskuu 23, 2017 at 7:43 pm

  Oi, olisipa mukava voittaa tämä arvonta! Hiukset ja iho ovat juurikin vauvavuoden takia aika vaatimattomassa kunnossa joten pieni lisäheleytys tekisi terää! 🙂

 • Kirsi marraskuu 23, 2017 at 9:12 pm

  Ihana kuulla, että tuotteesta on ollut apua! Biotiini tehokuuri tulisi kyllä enemmän kuin tarpeeseen tälle hampputukalle! Viimeisien vuosien aikana on alkanut oma kuontalo katkeilemaan ja lähtemään tupoittain päästä,vaikka on tullut kokeiltua jos jonkunnäköistä poppaskonstia ja tukkahaudetta.

 • Liisu marraskuu 23, 2017 at 10:07 pm

  Tämä olisi mainio lisä muihin vitamiineihin joita popsin. Odotan jo jännityksellä mitä kuukauden ikäisen lapseni imetys saa aikaan hiuksille, kun esikoisen kohdalla ”vauvahiuksia” alkoi kasvaa ohimoilta. Mukana siis arvonnassa!

 • nelliina marraskuu 24, 2017 at 5:06 am

  Tää olis just mulle, joten mukaan arvontaan. Tukka kaipais kiiltoa.

 • Kristiina marraskuu 24, 2017 at 6:24 am

  Tukka on aina ollut melko ohut, ja kuiva niin kuin ihonikin. Toivottavasti onni potkaisee, ja kusti polkee paketin mulle! 🙂

 • Aino marraskuu 24, 2017 at 6:56 am

  Justiinsa kaverikampaajani suositteli mulle biotiinikuuria, tulisi siis tarpeeseen! Hiusraja vähän noussut molemmilta puolilta päätä mutta tilanne ei ole kuulemma menetetty kun vauvakarvaa vielä kasvaa, huh!

 • Sonja marraskuu 24, 2017 at 7:59 am

  Mukana arvonnassa 🙂 Tänä syksynä hiukset on tippuneet ihan tukuittain, josko tästä olisi apua!

 • Sari marraskuu 24, 2017 at 9:42 am

  Kynnet tosi kovalla rasituksella samoin hiukset, olisi kiva testata olisko nyt tuote josta oikeesti apua ! Siis ehdottomasti mukana 😉

 • anna s. marraskuu 24, 2017 at 9:47 am

  Mukana arvonnassa 🙂 Vaikuttaa hyvältä tuotteelta 🙂

 • Emma marraskuu 24, 2017 at 3:03 pm

  Oispa kiva kokeilla biotiinia! Mulla on about samanikäinen lapsonen kun sulla ja nyt vähitellen alkaa tukka näyttää jollain tavalla siedettävältä, jos ei oteta huomioon niitä uusia hiustupsuja, jotka ympäri ohimoita ja niskaa törröttävät kikkuroina mihin sattuu. Mulla lähti imetyksen aikana varmaan 2/3 paksusta fledasta ja kyllähän se hapsottava, ohut ja kiiltämätön fleda järkytti.

  Kiitos muutes kivasta blogista myös, keep on going!

 • Sirkkuli marraskuu 24, 2017 at 3:28 pm

  Mukana arvonnassa 🙂

 • MarjaKoo marraskuu 24, 2017 at 5:41 pm

  Haluaisinpa testata. Olisi kiva kokeilla, auttaisiko tämä saamaan vahvemmat kynnet.

 • johanna marraskuu 24, 2017 at 5:42 pm

  Mukaan arvontaan, hiukset kaipaisivat hoitoa! Kiva kun joku on jo kokeillut tuotetta 🙂

 • Tuulispää marraskuu 24, 2017 at 5:42 pm

  Kokeilin joskus kuuriluonteisesti biotiinia ja ihan kuin siitä olisi ollut apua. Olisi varmaan aika syödä uusi kuuri!

 • Tiina marraskuu 24, 2017 at 6:10 pm

  Kiva että oot saanut apua biotiinista! Kiinnostaisi kovasti testata kyseistä tuotetta. Itsekin oon 7kk-vauvelin äiti 🙂

 • Erika marraskuu 24, 2017 at 7:34 pm

  En oikeastaan ole edes ikinä harkinnut biotiinin käyttöä, mutta nyt rupesi kiinnostamaan. Mulla on aika haastava tukka, kuiva ja vanhemmiten paksuus on mennyt.

 • Minttu marraskuu 24, 2017 at 7:46 pm

  Hiukset kaipaisi vahvistusta täälläkin 🙂

 • Elisa marraskuu 24, 2017 at 9:03 pm

  Hiukset ja iho kaipaisivat eloa, mukana arvonnassa siis!

 • Camilla marraskuu 24, 2017 at 10:11 pm

  Mukana! En käytä ravintolisiä eli olisi jännää kokeilussa, toimiiko todella! Aurinkoista syksyä!

  • Viola marraskuu 25, 2017 at 12:18 pm

   Samoin sinulle Camilla! 🙂

 • Johanna marraskuu 24, 2017 at 10:59 pm

  Kovasti kaipais hiukset vahvistusta, ois kiva kokeilla ko. tuotetta. Mukana siis! 🙂

 • Anna marraskuu 25, 2017 at 2:16 am

  Mukana arvonnassa, olen aina ollut kiinnostunut näistä tuotteista, mutta ei ole tullut vielä testattua!

 • hilkka marraskuu 25, 2017 at 5:41 am

  Olisi varmasti hyväksi iholleni ja hiuksilleni 🙂

 • piitu marraskuu 25, 2017 at 9:13 am

  Mukaan!

 • Viola marraskuu 25, 2017 at 12:23 pm

  Onnea nimimerkki Suv1! Olit tällä kertaa onnettaren suosikki ja sinulle lähtee Super-tuotepaketti :). Laitan sun suuntaasi vielä mailia myöhemmin tänään!

  Ja KIITOS kaikille kommentoijille! <3

 • NannaS marraskuu 25, 2017 at 10:21 pm

  Olisi kiva kokeilla 🙂

 • Sallikka marraskuu 26, 2017 at 10:42 pm

  Mukana 🙂

 • Anne marraskuu 28, 2017 at 10:08 am

  Oon kanssa aiemmin kokeillut biotiinia, mutta tämä tuote vaikuttaa kyllä lupaavalta, kun siinä on selkeästi runsaammin biotiinia. Olisi todella kiva voittaa 🙂

 • Niina marraskuu 30, 2017 at 8:23 am

  Pitäis kokeilla 😊 Luontaistoteliike vaan toisella paikkakunnalla 😂 Kahden raskauden jälkeen mulla meni, tukka, kynnet ja iho aivan surkeaan kuntoon… 😯 Kynnet liuskoittuvat ja haljennevat edelleen ja minä kun niin haluaisin niiden kasvavan 😂

 • Nina nikkola marraskuu 30, 2017 at 9:14 pm

  Olis kampaajana mielenkiintoista kokeilla tätä tuottetta👌👌😊

 • Jeni joulukuu 4, 2017 at 1:19 pm

  I feel you!
  Minulla myös kunnon hormonimyrskyn aiheuttama hiuskato (3 raskautta ja inetystä takana) joten TODELLAKIN mukana arvonnassa 😀