Kirjat Yrittäjyys

Unelmien ura – onko sellaista?

kesäkuu 28, 2018

 

Olin pari päivää sitten kahvilla ystäväni kanssa ja hänen kysyttyään itseltäni simppelin ”mitä kuuluu”-kysymyksen, olinkin jo aika nopeasti vuodattamassa hänelle yrittäjäelämän synkempiä fiiliksiäni. Huomasinkin tuon tapaamisen jälkeen, että hei mulla on tainnut olla vähän paineita.

Välillä yrittäjyys voi nimittäin olla aikamoista yksin puurtamista ja silloin näkymä eteenpäin helposti sumenee – eikä sitä itsekseen töitä tehdessään ehkä edes huomaa hartioille kasautuneita paineita ja huolenaiheita. Sitä vain puuskuttaa eteenpäin perisuomalaiseen tyyliin, iltaisin rättipoikkiväsyneenä sänkyyn kaatuen.

Onneksi on ystäviä, mies (joka on yrittäjäelämäni suurin kannustaja) ja lapsi joka vie ajatukset täysin toiseen universumiin kirjanpidollisten tehtävien ja kululistausten ääreltä.

Ja silti, siitä huolimatta että mennyt kevät on ollut aikamoista kakkaa monelta osin – en vaihtaisi tätä hetkeä mihinkään. Se, että saan kutsua itseäni yrittäjäksi on asia josta olen unelmoinut pitkään – ja sen todeksi tuleminen tuntuu hemmetin hyvältä!

Pieni lisämotivaatio yrittäjyyden viidakossa kahlaamiseen on kuitenkin tähän hetkeen enemmän kuin paikallaan, ja siksi päätinkin ottaa uudestaan lukulistalleni Unelmahommissa-kirjan, josta olenkin jo kerran aikaisemminkin postaillut tänne blogin sivuille. Tämä kirja nimittäin suorastaan pursuaa inspiraatiota oman näköisen työuran rakentamiseen liittyen.

Kirjoittaessani tuota aiempaa postausta kyseisestä kirjasta en vielä ollut yrittäjä – asia oli vasta haaveen tasolla. Väitän, että tämä kirja antoi kyllä erittäin positiivisen potkun pyllylle unelmani toteuttamisen suhteen. Kirjan mahtavan käytännönläheinen ote selkeytti itselleni sen, että yrittäjyyshaave (kuten aika moni muukin unelma tai idea) on vain purettava pieniin osiin, tietynlaisiin askelmerkkeihin, ja edetä niitä pitkin sitten kohti sitä suurta tavoitetta.

Suosittelen tätä kirjaa lämpimästi, ehkä jopa entistäkin enemmän, ihan kaikille joita unelmien duunit aiheena kiinnostavat.

 

Nyt hipsinkin tästä lukupuuhiin – moikka!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply