Reissut Ruoka Yleinen

Vegevinkkejä Barcelonaan

marraskuu 29, 2015

Seuraavassa pari vinkkiä Barcelonan kasvisruoka-apajiin liittyen… Enjoy!

  • Vegetalia – Täällä syötiin lounasta ja ateria oli täyttävä, mutta silti raikas! Eli juurikin oiva kombo. Vegetalia-ketjulla on kolme toimipistettä, eli tähän raflaan voi törmätä mukavasti eri puolilla kaupunkia. Omaan lunchiini Vegetaliassa kuuluivat intialaistyyliset alkupalat, kasvispihvi lisukkeilla ja tummalla riisillä sekä hedelmäsmoothie.

vegetalia

Vegetalian alkupaloja.

  • Granja Petitbo – Aamiaispaikka taivaasta! Ei sinänsä mikään täysi vegepaikka, mutta tämä viihtyisän trendikäs kulmakuppila tarjoilee aamupalaksi mm. puuroa itse tehdyllä marjakompotilla ja hedelmillä, leipää ricotalla ja hunajalla ja toki myös laajan valikoiman kahveja – sekä todella hyviä mehuja (paikan päällä tehtyjä)! Ja munakokkeli oli täällä muuten todella perfekto.

granjapetitbo

Granja Petitbon kahvi ja mehu olivat yksinkertaisesti ihania.

  • Teresa Carles – Tunnelmallinen ja tyylikäs dinner-paikka, jossa sekä vege- että vegaanivaihtoehtoja. Alkupalalautanen ei ollut täysi kymppi, mutta siihen kuulunut kalamataoliivi-dippi oli niin hyvää, että se korvasi paljon! (tahna oli niin hyvää, että jopa erittäin syvästi oliiveja inhoava mies diggasi tästä täysillä) Pääruoaksi otin tuoreet raviolit punajuurikastikkeella (alla), ja tämä annos toimi kyllä muy bien. Plussaa jälkkärilistan vegaanivaihtoehdoista.

teresacarles

Ravioliannos oli kivan keveä – ei pastaähkyä!

 

Barcelonan seikkailut jatkuvat vielä hetken, joten… Buenas noches! <3

-Viola

 Pssst! Seuraa VIOLAN-menoa helposti Instagramin, Facebookin ja Bloglovinin kautta.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Henna marraskuu 30, 2015 at 4:19 pm

    Teresa Carles oli minun suosikkiravintolani viime Barcelonan reissulla. Kävin siellä useampaan kertaan ja aina oli erittäin hyvää ruokaa. Erityisesti kasvishampurilainen jäi mieleen tosi herkullisena. Lihaakin syövänä en kaivannut sitä yhtään. Tosi maukasta!

  • Leave a Reply