Ruoka

Lounaslovea (eli vinkki kaupan parhaasta valmislounaasta)

marraskuu 11, 2017

Hehei ihanat ja pahoittelut hiljaisuudesta. Meillä on tämä mennyt viikko vietetty niinkin upean ”vieraan” kuin enterorokon kanssa. Nyt elämä kuitenkin alkaa jälleen voittaa. Hiphiphurraa!

Enterorokko tarkoitti omalla kohdallani sitä, etten voinut syödä lainkaan kiinteitä ruokia – joten voitte kuvitella mikä vuosisadanbileet-fiilis nyt on, kun syöminen jälleen onnistuu. Syömisen ihanuutta kunnioittaakseni halusin tänne blogiinkin tänään jakaa safka-aiheista vinkkiä. Meikäläinen löysi nimittäin taannoin kaupan hyllyltä todella hyvän valmisruoan, joka on kaiken lisäksi täysin vegaaninen JA gluteeniton.

Kyseessä on Jokaiselle-tuotesarjan Tikka Masala-annos, joka sisältää mm. tofua, tomaattia, kookoskermaa ja lisukkeena basmatiriisiä. Ja kuten jo mainitsin, annos on täysin vegaaninen – kuten kaikki Jokaiselle-ruoat.

Omaan (kuvassa näkyvään) annokseeni lisäsin vähän GoGreenin mustia papuja, ihan vain koska niitä oli vähän jäänyt jääkaappiin aiemmista kokkailuista. Papuset toimivat myös oikein mukavasti tässä annoksessa.

Jokaiselle-annoksista haluaisin seuraavaksi testata Vebabbia – ihan jo sen ylisympaattisen nimen vuoksi.

 

Mutta nyt pitää mennä – nimittäin miettimään mitä sitä seuraavaksi voisi syödä! Hehee!

Ihanaa päivää kaikille!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply