Sisustus

Kaunis koti tarroilla?

helmikuu 28, 2018

Eilen sekosin. En ollutkaan pitkästä aikaa saanut mistään verkkokaupasta sellaisia innostuksen väreilyjä kuin eilisiltana sain Made of Sundays -sivuilla käydessäni.

Kyseinen verkkokauppa myy aivan ylisöpöjä seinätarroja – on sitruunoita, söpöjä eläimiä ja strösselikuvioita…. Eli siis kaikkea mistä kaltaiseni hattaramaisia visuaalisia maailmoja rakastava höppänä voi todella seota!

Pieni ongelma on se, että kotimme sisustus on suhteellisen yksinkertainen – eli en oikein tiedä minne voisin näitä tarraihanuuksia vaaleassa asunnossamme ripotella. Voikin olla, ettei asunto näin ollen pysy kovin pelkistettynä kauaa – mikäli nimittäin annan periksi näille seinätarrahaaveilleni saattaa kämppämme olla aika eri näköinen hyvinkin pian… (Tunnen jo pastellisävyisten sloganien ja aurinkoisten palmukuvioiden kutsuhuudot korvissani!)

Made of Sundaysilla on tosin kokoelmissaan myös yksinkertaisia mustia tarroja – eli skandinaavinenkin koti voi saada ilokseen muutamat selkeät tarramuodot.

Mitä mieltä te olette seinätarroista ja onko jollakulla kokemusta näiden käytöstä sisustuksessa?

Kysyy nimimerkki  ”Mustaa pilkkua vai roosaa donitsia?”.

 

– kuvat: Made of Sundays –

 

 

 

 

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Omppu maaliskuu 2, 2018 at 7:56 am

  Ihania! Laittaisin ainakin leopardit lastenhuoneen seinälle <3

  • Reply Viola maaliskuu 4, 2018 at 12:14 pm

   Joo nämä on aika herkkuja!

 • Reply Delphine maaliskuu 6, 2018 at 5:34 pm

  Kuntaliitoskuntalainen : Muutaman miljardin tulkintaerot yksittäisessä asiassa ei ole ihan mitättömiä. Jos esittää provosoivia väitteitä puoleen tai toiseen alun talulukon perusteella, pitäisi taulukon tietojen perusteet olla paremmin tiedossa. Mihin tulkintaeroihin nyt oikein viittaat? Minun pointtini oli se, että metsäteollisuuden tuottamasta lisäarvosta ylivoimaisesti suurin osa tulee ihan muusta kuin raakapuun arvosta, kun aloit selittää jotain puun kasvusta. Oletko tästä asiasta eri mieltä? Mitä itse puun kasvuun tulee, niin en ihan tiedä, miksi se pitäisi laskea yhtään minkään alueen tuotokseksi, kun puhutaan moraalisella pohjalla siitä, kenelle kuuluu mitäkin. Puun kasvaminen Tuupovaaran metsässä on tuupovaaralaisen eläkeläisen ansiota ihan yhtä vähän kuin sen metsän omistavan helsinkiläisenkin. Ainoa perusta moraalisille pohdinnoille on työn teko. On moraalisesti perusteltua, että henkilön X tekemän työn lisäarvo on hänen ansiotaan, vaikka tämäkään ei tietenkään ole täysin selvää (sitä lisäarvon tuottamista on auttanut yhteiskunnan antama koulutus ja ylläpitämä infrastruktuuri ja tietenkin hänen työnantajan tarjoamat työvälineet), mutta siitä huolimatta tämä on jotenkin perustellumpaa kuin omin päin kasvavan metsän arvon laskeminen jonkun alueen ihmisten tuottamaksi (tietenkin metsänhoidollinen työ on sitten eri asia).

  • Reply Viola maaliskuu 7, 2018 at 12:53 pm

   Nyt taisi tulla kommentti vähän väärään paikkaan. 😀

 • Reply Jessica maaliskuu 26, 2018 at 3:52 pm

  Tuun oikeesti taas niin myöhässä näitten lukemisten ja kommenttieni kanssa XD uus työ ja korotettavat yo-kokeet on vieny aikaa, mut vihdoin takasin näitten ihanien tekstien pariin<3

  Elikkä siis! Vitsit mitä ihania tarroja! Mulla joskus oli joitain tekstisisustustarroja omassa huoneessa, mut ne ei vissiin ollu kauheen laadukkaita ku ne ei pysyny kunnolla. Mut ne on tosi kivoja. En kyl uskalla edes yhtä tarraa ostaa ku pelkään et sit menee överiks XD plus mun kämpässä on kans aika pelkistetty tyyli eli ei oikeen mihinkään sopeis mitään tarroja. Jos olis lapsi ni sit voisin hyvin laittaa lapsen huoneeseen jotain kivoi kuvioita 🙂 mul on nyt kevään myötä tullu inspistä sisutukseen ja oonki nyt kauheesti hommailu viherkasveja (ja mieti kuule ku oon onnistunu pitää ne jo pari kuukautta hengissäki! Ja yks kukkaki jo koht vuoden pysyny hengissä mun käsissäni 😀 ) yleensä onnistun tappamaan kasvit ku en muista kastella 😅

  • Reply Viola maaliskuu 28, 2018 at 7:14 am

   Näitä tarroja ostin nyt itselle ja ovat kyllä pysyneet tosi hyvin plus kiinnitys oli niin nopeaa, että aijai. 🙂 Ihanaa kun saa tavallaan ihan uuden seinän ilman maalaamista ja siihen menevää aikaa jne.

   Ihana kun kommentoit, kiitos siitä! <3

  Leave a Reply