Työ Vinkit Yrittäjyys

Loistava nettikurssi x 4

elokuu 3, 2018

 

Olen viime aikoina testannut paljon erilaisia netistä löytyviä kursseja ja koulutuksia. Näin ollen pidän itseäni nyt jonkinlaisena itse oppineena alan asiantuntijana (hehhe), joten ajattelin vinkkailla teillekin muutamista todella hyvistä ja monipuolisista koulutussaiteista. Nämä sivut ovat kaikki eri asioihin ja aloihin keskittyviä, mutta kaikkia yhdistää intohimo omaan juttuunsa – sekä toki myös ammattimainen ote valmentamiseen/opettamiseen.

Joten sen pidemmittä puheitta, here we go – neljä kuumaa nettikurssivinkkiä, olkaas hyvät:

 

Uramuotoilu-kurssi – Workday Designers

Tämän kurssin käyminen on varmasti silmiä avaava elämys kaikille, jotka vähänkään miettivät uutta suuntaa työurallaan – ovatpa pohdinnassa sitten suuret suunnanmuutokset tai mahdollisesti työkuvioiden pienemmät viilaukset. Tykkäsin kovasti kurssin kotoisasta, mutta samalla hyvin ammattimaisesta luonteesta.

En ole käynyt tosin tätä kurssia vielä(kään) loppuun, sillä olen sen verran kiinni näissä unelmatöissäni tällä hetkellä. Voisi siis sanoa, että kurssin aloittamisen jälkeen on edetty jättiharppauksen uuteen, ihanaan suuntaan!

Haaveilen, että ehtisin vielä joskus käydä kurssin loppuun sillä se tarjoaa apuja myös työn ja muun elämän välisen balanssin löytämiseen. Ja siinä kohdassa kaipaan kyllä vielä vahvasti apuja…

 

Hyvinvointistudio Lupaus / Nordic Fit Maman Kuntouta keskivartalo-verkkovalmennus 

Lupauksen Kuntouta keskivartalo -kurssi on kokonaisuus, joka jokaisen synnyttäneen supermaman kannattaisi käydä. Tiedän kokemuksesta, että pienen vauvan kanssa voi oman keskivartalon kuntouttaminen tuntua hyvinkin työläältä projektilta (sillä siinä bebeajassa kun on ”hieman” sitä muutakin puuhaa), mutta itse toivoisin että olisin jo tuolloin uunituoreena äitinä tajunnut ottaa jokaisena päivänä edes parin minuutin tauon itselleni ja käyttää ne arvokkaat minuutit (nukkumisen lisäksi!) raskausajan sekä synnytyksen rapauttaman coreni hellään huoltamiseen. On nimittäin huomattavasti kivempaa nostella (alati painavampaa) vauvaa hyvässä kunnossa olevilla lihaksilla – itsellenikin tuli nimittäin kaikenlaisia jumeja vauva-aikana johtuen juurikin laiskasta kehonhuollosta sekä keskivartalon vahvistamisen laiminlyönnistä. Eli vaikka täysin kannustan tuoreita äitejä e-rit-täin vahvaan armollisuuteen itseä kohtaan vauvavuoden aikana – suosittelen silti myös samaan hengenvetoon panostamaan omaan hyvinvointiin, edes pienten minihetkien verran. Vaikutukset huomaa kyllä varmasti sitten pitkässä juoksussa!

 

 

 Scott Kelby – valokuvauskurssit

Scott Kelby on hyvin tavanomaisen oloinen ja -näköinen keski-ikäinen mies, ja aluksi pelkäsinkin (ennakkoluuloisesti) opetuksen olevan omaan makuun liian teoreettista ja tasapaksua. Näin ei tosiaankaan käynyt! Kelbyn innostus omaan alaansa huokuu hänen opetustyylistään ja arvostan suuresti kaikkia Kelbyn tyylisiä alansa guruja, jotka suhtautuvat opetukseen käytännönläheisesti. Kelby nimittäin voitti minut puolelleen siinä vaiheessa, kun kertoi iloisesti ettei manuaalilla kuvaaminen ole mikään suuri tavoite – vaan että hän itsekin ottaa suurimman osan kuvistaan niin, että kameran asetuksista osa on automaattisesti säädeltyjä. Miten raikas asenne! Valokuvauspiireissä (tai ainakin joissain alan keskusteluryhmissä) kun itselleni on usein tullut olo, että niissä vain kilpaillaan sillä kenellä on suurin objektiivi ja kuka hallinnoi kameraansa teknisesti parhaiten (mikä ei itseäni kiinnosta yh-tään – oma intohimoni on ihmisten ja tilanteiden elävä ikuistaminen, ei tekniikka). Kelbyn joustava ote kuvaukseen on juuri sitä mitä olen kaivannut kuvausopiskeluihini, joten vahva suositus tälle kurssille!

 

…and last but not least:

4. Social Sisterhoodin (lähitulevaisuudessa julkaistavat) somemaailmaan liittyvät nettikurssit ja vinkit! Pakkohan nyt on tämän aiheen myötä liputtaa myös omaa projektia, sillä meillä on Tarun kanssa suunnitella Social Sisterhoodin tulevia kurssi- ja koulutusmateriaaleja ajatellen vaikka mitä kivaa… Eli stay tuned! Social Sisterhoodin yksi toiminta-ajatus on myös kivojen, värikkäiden ja käytännönläheisten freebie-materiaalien eli ilmaissisältöjen jakaminen sivuiillamme sekä blogissamme aika ajoin – eli saat meiltä myös ihan ilmaista materiaalia, jolla kehittää someiluasi eteenpäin! (tälläkin hetkellä löydät blogistamme IG Stories haastepohjat, jotka voit ladata käyttöösi suoraan sivuiltamme)

 

 

Sellaisia vinkkejä tänään! Onko siellä päässä jollakulla teistä vinkata hyvistä nettikursseista?

 

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Huihai elokuu 5, 2018 at 4:50 pm

  Olenko nähnyt unta, blogistasi ja sinusta…oletko poistanut postauksen uusien sivujen aukeamisesta (Sisterhood)? Kuvittelen lukeneeni jutun, missä kerroit sivujen aukeamisesta. Näinkö unta 🤔 Hämmentävää!

  • Reply Viola elokuu 6, 2018 at 11:36 am

   Hahaa et nähnyt unta 😀 Poistin sen kun teinkin Social Sisterhoodista juttua tuohon seuraavaankin postaukseen niin ajattelin ettei tule yhden aiheen ähky.. sillä tästä aiheesta varmasti luvasssa vielä juttua myöhemmin! 🙂

 • Reply Huihai elokuu 6, 2018 at 6:35 pm

  No ei tullut ähkyä…mitä nyt yöunet meni, kun mietin, että oliko vai eikö ja jos ei ollut, niin unta 😂. Paniikki oman pään kunnosta ähkytti 😄.
  Siitä poistetusta jutusta jo meninkin uusille sivuille ja lukea tapitin innolla, vaikken yrittäjä olekaan. Oli tosiaan mielenkiintoista asiaa ja selkeästi esitetty. Pitäähän sitä lukea, että viisastuu. 😊

  • Reply Viola elokuu 7, 2018 at 10:46 am

   Haha ihana viesti! 🙂 Ja aivan mahtava kuulla, että tykkäsit sivuista. Ja ehdottomasti niille ovat tervetulleita aivan kaikki, ei tarvitse ollakaan yrittäjä! 🙂

  Leave a Reply