Uncategorized

Herkullisin välipala juuri nyt

tammikuu 24, 2018

Kehitin eilen kuumimman välipalan aikoihin. Ajattelin nyt jakaa tämän ihanuuden kanssanne, sillä saan jatkuvasti kyselyitä hyvistä kasvipohjaisista aterioista, välipalaideoista sekä tuoteuutuuksista.

 

Eli tässäpä tämä välipalamaailman kaunokki kaikessa hurmaavuudessaan:

 

Vaniljajogurttia granolalla & valkosuklaalla

(vegaaninen)

Plantin vaniljajogurttia (nälkään suhteutettu määrä)

Paulúns Kaakao ja Vadelma -granolaa

iChocin White Nougat Crisp -valkosuklaata (murustettuna päälle)

 

 

Kokoa annos kaatamalla jogurttia kippoon, lisäämällä granola päälle ja kuorruttamalla koko komeus suklaalla.

Nauti mieluiten kahvin kanssa. (No okei, käy teekin)

Lisää tähän kokonaisuuteen vielä hyvä kirja – ja hetken verran elämä on aika täydellistä.

 

 

 

 

 

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Sirja tammikuu 25, 2018 at 7:49 am

  Hei, Viola

  Tuo välipala näyttää kyllä herkulliselta mutta myös aika makealta. Olen itse kokeillut kasvisruokaa, mutta luovuin siitä sen vuoksi, että verensokeri alkoi temppuilla ja jouduin syömään liian usein. Olen pitänyt joistakin resepteistäsi hyvin paljon (esim. kauraruudut ja tofu-parsakaalivokki) mutta nämä banaania, taateleita, suklaata ym. sisältävät jälkiruokatyyppiset välipalat jätän nykyään väliin, vaikka ne näyttävätkin houkuttelevilta. Kuinka usein sinä syöt päivässä, ja millaisia aterioita?

  Terveisin
  Sirja

  • Reply Viola tammikuu 28, 2018 at 11:22 am

   Ensinnäkin, ihana kuulla että resepteistä on jäänyt suosikkeja käyttöön. 🙂

   Kaikilla on erilaiset kropat ja aineenvaihdunnat joten luonnollisesti samat jutut eivät sovi kaikille. Itse en tosiaan ole aina mikään ravintopuolen keulakuva (tässä taaperoarki-elämäntilanteessa), mutta periaatteessa pyrin syömään aina aamiaisen (about kello 9), lounaan (noin kello 13), välipalasmoothien muutama tunti lounaan jälkeen ja sitten illallisen myöhemmin illalla. (klo aika vaihtelee sen suhteen) Iltapala olisi vielä ihan hyvä lisä tähän, mutta se usein unohtuu nykyään.

   Ja ateriani siis koostuvat viljoista, kasviksista, marjoista, pavuista/tofusta tms, kasvispohjaisista jogurteista ja -maidoista yms yms. (sekä KAHVISTA :D)

 • Reply Huihai tammikuu 25, 2018 at 7:00 pm

  Hei; Onkohan tämä sellainen ” kurjan päivän” välipala, kun tuota suklaatakin… Ajattelin, että syöt aina tosi terveellisesti, mutta tuo ei välipalana ole ihan parhaasta päästä kai? Toki joskus pitää herkutella, joten miten usein tuollaisia syöt? Herkkuhan se on 😋

  • Reply Viola tammikuu 28, 2018 at 11:18 am

   Niin usein kuin mieli tekee – en usko mihinkään kieltoihin vaan kropan kuuntelemiseen. Se tietää parhaiten – esim sen milloin on juurikin oikein laittaa suklaata mysliin! 😉

   • Reply Huihai tammikuu 28, 2018 at 5:00 pm

    Kiitos!! Tämä oli erittäin hyvä vastaus, kannatan. Miksiköhän minulla oli sinusta sellainen…hirmu tarkan tytön ajatus. Siis, että kaikki pitää olla terveellistä ja mietittyä, eikä saa syödä hömppää. Ja kylläi, suklaalla kuten jälkiruuilla on ihan oma paikkansa vatsassa ja niille on aina tilaa 😋.

    • Reply Viola helmikuu 1, 2018 at 7:54 pm

     Haha ihana jos olen onnistunut vaikuttamaan tarkalta tytöltä mutta todellisuus on aika lailla jotain muuta… 😀

  Leave a Reply