Yleinen

What I ate today – Baby edition

huhtikuu 21, 2017

violan blogi vauva

Youtuben maailmassa on monia suosittuja ilmiöitä, yksi näistä miljoonista teemaklipeistä on ruokavideot otsikoinnilla ”What I ate today”. Näiden videoiden simppeli idea on kuvata ja esitellä päivän aikana syömänsä ruoat. Näissä videoissa löytyy sitten toki variaatiota; on vegaaniruokailijaa, karppaajaa, perheenäitiä – ja niin edelleen.

Noh, ajattelin nyt tehdä omantyylisen toteutuksen tästä hommasta – beibiruokien muodossa siis. Koska jälkikasvuni ruokailut ovat actionleffan kuvauksia muistuttavaa toimintaa (koko ajan tapahtuu, paljon ääntä, lentäviä objekteja), joudutaan tässä nyt tyytymään postauksen muotoon tehtyyn What I ate today-osioon, videointi kesken ruokailujen olisi meinaan sen verran haastavaa hommaa.

Mitä söin tänään – vauvan lautasella

Aamupala: Tahinikaura-pannarit, pala banaania

Lounas: Toffeebataatti (Samasta padasta -kirjasta reseptillä), uunilohta

Välipala: Luomusmoothie (valmis), pala banaania

Illallinen: Tomaattispagettia

Iltapala: Maapähkinävoi-banaanipuuroa

Sellaista ruokaa meidän beben lautasella tänään!

Erittäin lämmin suositus muuten tuolle Samasta padasta -opukselle, se on täyttä kultaa! Lainasin sen juuri eilen kirjastosta ja nyt jo koukussa. Ja vaikka meillä syödäänkin pääosin vegeruokaa, on kirjassa roppakaupalla inspistä sen lihaosioista huolimatta myös kasvisruokailijoille. Lapsi peukutti myös kirjaa, tai ainakin näytti toffeebataatit maistuvan todella hyvin!

-V

Pssst! Seuraa VIOLAN-menoa helposti Instagramin, Facebookin ja Bloglovinin kautta.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply